Hozzávalók:
Alap:
- 25dkg gesztenyemassza
- 50dkg darált keksz
- rumaroma
- 15dkg porcuki
- 20dkg olvasztott margarin
+ 30dkg eperlekvár
Krém:
- 7dl tej
- 2cs epres pudingpor
- 15dkg margarin
- 10dkg cuki
+ 24db babapiskóta
- 1dl tej
- rumaroma
- 500ml habtejszín
- eper
Elkészítés:
Az alap hozzávalóit összedolgozzuk, belesimítjuk-nyomkodjuk egy kisebb tepsibe, megkenjük az eperlekvárral.
A krémhez a pudingot a tejjel megfőzzük, hűlni hagyjuk. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinghoz keverjük.
Az így kapott krém felét az alapunkra kenjük, és erre rakosgatjuk a rumos tejbe áztatott piskótákat, amikre pedig rákenjük a maradék krémet.
A tejszínt habbá verjük, ezt kenjük a legtetejére, majd eperrel díszítjük.
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése