Keresés ebben a blogban

2020. április 29., szerda

Mézes-mustáros csirkemell

Hozzávalók:

- 1kg csirkemell
- 1 nagy doboz joghurt vagy tejföl
- 2-3ek méz
- 1ek mustár
- szezámmag
- só, bors
- 2ek liszt

Elkészítés:

A csirkemellet kis kockákra vagy csíkokra vágjuk, egy serpenyőben kevés olajon sóval-borssal ízlés szerint fűszerezve megsütjük.
Közben a joghurtba keverjük a mézet, mustárt, szezámmagot, ezekből ízlés szerint tegyünk többet vagy kevesebbet, kóstoljuk.
Ha a hús már jó, öntsük rá a mézes-mustáros joghurtot, majd amikor ez felfő, szórjuk rá és jól keverjük bele a lisztet, ez majd besűríti.
Hagyjuk egyet rottyanni, és kész is.
Tálaljuk sült burgonyával, vagy rizzsel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése