Hozzávalók:
6 tortilla lap
fél kg csirkemell filé
10dkg pulykamell sonka
barbecue szósz
só, bors, paprika, fokhagyma granulátum
olaj
sajt
Elkészítés:
A csirkemellet vagy egyben vagy darabolva süssük, pároljuk puhára némi sóval, majd villával tépkedjük szálasra-darabosra.
A pulykamell sonkát vágjuk apró kockákra, öntsük a csirkemellhez a fűszerekkel együtt, és 1-2 ek barbecue szósszal keverjük össze az egészet.
3 tortilla lapot kenjünk meg barbecue szósszal, a másik 3-ra vághatunk mintát, d egyben is hagyhatjuk.
A szószos lapokon osszuk el a húsos keveréket, szórjunk rá jó sok reszelt sajtot, majd fesjük be mindet a másik 3 tortilla lappal.
A felső lapokat vékonyan olajozzuk be, majd 180°C-on néhány perc alatt süssük össze.
Tálalhatjuk szószokkal vagy salátával, legközelebb még kukoricát is tennék bele.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése