Hozzávalók:
8 szelet csirkemell
liszt
zsemlemorzsa
tojás, tej
sültcsirke fűszerkeverék
8 tortilla lap
8 szelet bacon
ketchup és majonéz
jégsaláta
sajt
1 fej hagyma
Elkészítés:
A lisztbe és a zsemlemorzsába keverjünk a fűszerkeverékből, a tojást verjük fel kis tejjel.
A csirkemelleket panírozzuk be: forgassuk a fűszeres lisztbe, a tojásba, majd a zsemlemorzsába, majd forró olajban süssük ki.
A bacon szeleteket serpenyőben pirítsuk meg.
A hagymát vágjuk félbe, majd csíkokra, szedjük szét, forgassuk a maradék lisztbe, és serpenyőben a bacon visszamaradt zsírján pirítsuk meg jól.
A tortilla lapokat mikróban melegítsük át.
A ketchupot és majonézt (ízlés szerinti mennyiséget) keverjük össze, kenjünk belőle az első tortilla lapra.
Erre kerüljön jégsaláta, arra egy szelet bacon, arra egy csíkokra szelt rántotthusi, azt szórjuk meg reszelt sajttal, majd a pirított hagymával.
A tortilla lap alját hajtsuk fel, majd az egyik oldalról tekerjük fel.
Használhatunk barbecue szószt is, vagy fokhagymás szószt, egyéb zöldségeket mint paradicsom, uborka, vagy amit szeretnénk.








Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése